Gör något nytt!

Semester är ändå tid för att skaffa sig nya perspektiv. För att göra grandiosa planer för hösten. I mitt fall handlar det alltid om att skaffa bättre struktur. Den typen av struktur som i realiteten är helt omöjlig för den kullkastas av mitt humör jämt. Att jag inte känner för att ha samma skjorta i en vecka för att spara tid. Den typen av struktur.

 

Därför vill jag inför hösten tipsa om det totalt motsatta. Gå emot känslan av att vilja ha en struktur som ger trygghet, gör inte som du alltid har gjort, gör tvärtom något helt och hållet oväntat. Ta den där slatten budgeten och gör något som går emot vett och sans. Vänd på ordningen i en kampanj och ta (gulp) den sista filmen först, ta den största budgetposten och lägg den i den minsta och tvärtom. Köp den där idéen som man fnissar åt och ba ”haha, tänk om man skulle göra så”.

 

Vore inte det kul?

 

Nu kör vi hur som helst! Snart kommer oktoberregnet!